Иновация и стилен дизайн: Нови модели аспиратори Falmec (Част 1)


07 май 2024, 12:10
Иновация и стилен дизайн: Нови модели аспиратори Falmec (Част 1)

За всички нас, които обичаме да се грижим за семейството си и да създаваме вкусни ястия у дома, изборът на кухненски аспиратор е от изключително значение. Новите модели на италианската компания Falmec - Virgola No-Drop Touch, Fusion и Vogue, не само осигуряват чист въздух, но и придават стил и уют на кухненското пространство.


Virgola No-Drop Touch



Стилен и функционален, Virgola No-Drop Touch предлага уникална комбинация от дизайн и иновативни решения. Системата No-Drop отвежда капчиците, образувани от конденза в специален колектор за течности. Сензорното управление позволява на потребителите да контролират аспиратора лесно и удобно, а динамичната и димируема LED светлина се адаптира към всеки кухненски интериор. Аспираторът Virgola No-Drop Touch се предлага в черен цвят и в неръждаема стомана с матов финиш, както и в различни размери - 60 см. и 90 см.


Fusion


Fusion е истинско въплъщение на съвременния стил и функционалност. Съчетавайки внушителен дизайн с високоефективно отстраняване на миризми и пари, този модел е идеален за модерните кухни. Черното сатенирано стъкло, което оформя предната част на капака, създава приятен контраст с лъскавия профил, също изработен от стъкло, в който е поставен сензорният панел за управление.



Интегрираната LED лента с динамична, димируема светлина е разположена в долната част на капака. Резултатът е приятно осветление в зоната за готвене, което се разпръсква в околното пространство.


Vogue


Vogue е най-новото попълнение в колекцията Circle.Tech на аспиратори Falmec, като обединява аспирация и филтрация в уникална система, която позволява максимална производителност с минимално пространство и шум. Vogue е оборудван с безчетков 600 m3/h мотор за високоенергийно ефективна работа, плюс въртящ се контролен панел, 3 скорости + Boost, опционално дистанционно управление.


Създаден от студио Emo Design, Vogue се отличава с извито тяло от неръждаема стомана, включващо стъклен купол за разсейване на приятна динамична светлина, която може да се регулира от студени към по-топли нюанси.



Двойните покрития на аспиратора допълнително подобряват елегантността му. Външната част се предлага в зелено, бяло и желязно сиво, докато вътрешното му пространство показва ярко златно покритие във всички версии, като по този начин създава жив контраст.


Всички нови модели Falmec включват последни технологични постижения в областта на аспирацията. От филтрите за пречистване на въздуха с активен въглен и зеолит до интелигентни системи за управление, тези аспиратори са проектирани, за да осигурят не само ефективност, но и удобство за потребителите.