Аспиратори с технология Circle.Tech® от Falmec


24 юли 2023, 11:56
Аспиратори с технология Circle.Tech® от Falmec

Патентованата технология Circle.Tech интегрира засмукване и филтриране в едно тяло.

В света на аспираторите, Falmec отдавна е синоним на иновация, дизайн и функционалност. Италианската компания последователно въвежда авангардни решения за подобряване на кулинарното изживяване. В тази статия ще разгледаме предимствата на технологията Circle.Tech на Falmec.



Филтрацията има нова форма



Кръглата форма не само добавя нотка изтънченост към кухнята, но също така служи за решаващата функционална цел. Уникалният дизайн позволява по-ефективно управление на въздушния поток, намалявайки въздушната турбуленция и шума, като същевременно увеличава максимално улавянето на изпарения и миризми при готвене. Това гарантира, че кухненската среда остава свежа и без миризми, подобрявайки цялостното потребителско изживяване.


Естествена филтрация от природата


Falmec оборудва аспираторите Circle.Tech с филтри, които ефективно премахват мазнините, дима и частиците във въздуха, които се образуват по време на готвене.



Активен въглен


Активният въглен съдържа основно въглерод под формата на графитни микрокристали, обработени за получаване на пореста структура с голяма вътрешна повърхностна площ. Благодарение на тези характеристики, те са в състояние да задържат много и различни вещества, като привличат молекулите им и ги абсорбират. 


Зеолит


Зеолитът е минерал с висока способност да абсорбира органични съединения и водни пари. Това се дължи на микропорестата мукристална структура. Освен това, благодарение на своите химични характеристики, зеолитът отделя топлина при контакт с влагата и по този начин я намалява. Следователно използването на зеолит е много важно както за намаляване на миризмите, така и за абсорбиране на водните пари, получени при готвене.


Дълъг живот и лесна поддръжка


Комбинираният Carbon.Zeo филтърима много дълъг живот: приблизително 3 годинипри нормална употреба на абсорбатора. Препоръчва се да се регенерира на всеки 18 месеца, като се постави във фурната при 200 °С за два часа.


Абсорбаторите с технология Circle.Tech ви позволяват да оптимизирате пространството в кухнята, създавайки по-красива и функционална среда. Колекцията включва елегантни модели като напримерSophie, Dama, Loop, Soffio, Materia, Levante, Spazio.