Без повече досадни капки със система No-Drop® на FALMEC


17 сеп 2022, 10:06
Без повече досадни капки със система No-Drop® на FALMEC

Удобството на иновативните технологии в модерната кухня със система No-Drop® на FALMEC

Правилният избор на абсорбатор за кухнята e от особено важно значение, както за здравословното състояние на кулинар-майстора, така и за хигиената в това централно за дома помещение. Да, основната функция на аспираторите е да пречистват въздуха по време на готвене, премахвайки неприятните миризми и вредните изпарения, предизвикани от ежедневната дейност в кухнята, но къде остават досадните мазни капчици, образуващи се от конденза?


Отлично решение за премахване на мазните отлагания по кухненските шкафове е иновацията наFALMEC - система No-Drop®. Уникалната технология перфектно елиминира често срещания проблем – капенето от кондензираните пари, отлагащи се върху стените на уредите и мебелите в кухнята. Това се случва благодарение на набор от метални филтри с кръстосани остриета, използвани за събиране на мазнини. Подредбата на филтрите улавя всяка отделна частица конденз, която, благодарение на гравитацията, се плъзга към наклонен канал, след което се пренася в специален колектор, улесняващ събирането и изхвърлянето. Тези филтри имат специално покритие, което предотвратява образуването на капки конденз. По този начин парите се пулверизират в микрокапки и равномерно се разпределят по повърхността, докато накрая се аспирират. 



Сред най-предпочитаните аспиратори FALMEC, притежаващи патентовата технология No-Drop® System е моделът -Virgola No-Drop®, предлаган в размери 60, 90 и 120 см. Този аспиратор е подходящ за помещение над 30 m2, но също така е идеален избор за тези, които искат кухня с изчистен и минималистичен дизайн, или за потребители, които искат да използват максимално добре наличното пространство, дори на височина, защото в стенния модул, където аспираторът ще бъде настанен, има място около уреда, което може да се използва по желание. Изработен от неръждаема стомана с покритие Scotch Brite, Virgola No-Drop® е оборудван с въртяща се плоча от закалено стъкло, електронен панел с 3 скорости + усилващ бутон, ефективен мотор, с капацитет 800 м3/ч и динамична LED светлина, позволяваща да се регулира цветния тон на светлината.


С продуктите на FALMEC си гарантирате положителни резултати – кухненските мебели ще се запазят чисти и в добро състояние за по-дълго време, повече устойчива ефективност, по-малко шум, по-добро използване на мощността и по-ниска консумация на електроенергия!