Защо да изберете хладилник и фризер Liebherr за дома?


20 апр 2023, 10:00
Защо да изберете хладилник и фризер Liebherr за дома?

Максимална енергийна ефективност, дълъг експлоатационен живот, иновативни концепции и уникален дизайн. 

Немската компания Liebherr предлага свободностоящи хладилници,фризерии охлаждащи уреди за вграждане, които се отличават с максимална енергийна ефективност, дълъг експлоатационен живот, иновативни решения, удобство при употреба и не на последно място уникален дизайн. 

 

Добри за климата, добри за теб

Liebherr е компания, която използва устойчиви технологии за опазване на околната среда при производството на своите продукти. Брандът предлага на пазара уреди, които попадат в най-добрите класове за енергийна ефективност. Причина за това е, че се използват висококачествени вакуумни изолационни панели, които се отличават със своята здравина. Благодарение на тях консумацията на енергия остава ниска през целия експлоатационен живот на уредите.


Обем на охлаждане

Подходящи уреди за малки и големи семейства, и за всякакви пространства. Различни размери и форми, които дават еднаква възможност за ефективно и удобно съхранение.


Вкусно за по-дълго време

Иновативните технологии на Liebherr гарантират оптимални условия за съхранение на хранителните продукти, за да може са се насладите на свежестта им по-дълго време. Например плодовете и зеленчуците трябва да се съхраняват при по-висока влажност на въздуха, докато млечните продукти, месото и рибата изискват по-ниска влажност. Повечето модели хладилници на Liebherr разполагат с функции като EasyFresh, BioFresh, HydroBreeze и други. 

При технологията BioFreshхранителните продукти се съхраняват при температура малко над 0°C. Благодарение на тази иновация плодовете, зеленчуците, месото, рибата и млечните продукти запазват до три пъти по-дълго своите витамини и минерали, деликатния си вкус и аромат, отколкото в традиционно хладилно отделение. 

С BioFresh разполагат както свободностоящите хладилници с фризер, така и доста от моделитеза вграждане.


Повече свежест за по-дълго време с BioFresh


Край на размразяването с функция NoFrost

Кажете “Сбогом!” на ръчното размразяване. При NoFrost функцията на Liebherr фризерното пространство не се заледява и хранителните продукти вече не се заскрежават. Това е така, защото продуктите се замразяват с охладен циркулационен въздух, а влагата се отвежда навън. 

 

Ниво на шум

Всекидневната и кухнята в дома ви са разположени в едно общо помещение? Няма проблем. Liebherr предлагат богат избор от изключително тихи уреди, някои от тях с нивo на шум едва 29 dB (при свободностоящите уреди). Всички хладилни компоненти като компресори, вентилатори и изпарители са оптимизирани и перфектно съчетани помежду си. 

 

Дизайн за всяка кухня

Независимо дали с възможност за интегриране или свободностоящи: хладилниците и фризерите Liebherr наред с иновативната си вътрешност впечатляват с прецизна изработка, усет към детайла и хармонична комбинация от материали, форми и цветове.


Хладилници и фризери Liebherr са произведени от висококачествени материали и впечатляват с енергийната си ефективност, елегантния си дизайн и многообразието от иновативни функции, които се грижат за свежестта и качеството на хранителните продукти.