Facebook pixel

Технология BioFresh - Запазва храната свежа за по-дълго време


11 дек 2023, 12:35
Технология BioFresh - Запазва храната свежа за по-дълго време

Технологии за запазване на свежестта при хладилници Liebherr

Немският бранд Liebherr се е утвърдил като един от най-добрите производители на хладилници, фризерии виноохладителив световен мащаб. Това, което го отличава е безкомпромисното качество, елегантният дизайн и иновативните функции. 


Всички ние държим на вкусната и здравословна храна, а благодарение на Liebherr и технологиите за запазване на свежестта, сега може да запазим естествените витамини и минерали в плодовете, зеленчуците, млечните и месни продукти за по-дълго.



Технологията BioFresh осигурява оптимални условия за съхранение на храната за максимална свежест. С поддържането на температура малко над 0°C и оптималната влажност на въздуха, можете да очаквате вашата храна да издържи значително по-дълго в отделението BioFresh, отколкото със стандартната хладилна технология. 



BioFresh Professional с “Fish & Seafood Safe” 

Благодарение на електронна система за управление, температурата в отделението BioFresh Professional с “Fish & Seafood Safe” може да се регулира до -2ºC, това заедно с ниската влажност е идеалната среда за запазване на рибата и морските дарове свежи за по-дълго време.



HydroSafe

Плодовете и зеленчуците се съхраняват най-добре в отделението HydroSafe, където се поддържа висока влажност. Прецизна електронна система за управление гарантира, че температурата се поддържа малко над 0ºC. 



DrySafe

Ниската влажност и температура малко над точката на замръзване са идеалните условия за съхранение на месо и млечни продукти. BioFresh с настройката DrySafe осигурява този тип климат и винаги го поддържа постоянен. Суха среда може да се постигне чрез плъзгане на контрола за влажност наляво. 


HydroBreeze

Вдъхновена от природата, технологията HydroBreeze, осигурява хладен, освежаващ бриз, който обгръща плодовете и зеленчуците в херметически затвореното отделение BioFresh Professional. По този начин продуктите остават свежи и хрупкави, текстурата им се подобрява и срокът им на годност се удължава. HydroBreeze се активира на всеки 90 минути за 4 секунди и за 8 секунди при отваряне на вратата.


Насладете се на свежи плодове и зеленчуци, ароматно месо и вкусни млечни продукти за възможно най-дълго време, благодарение на оптималните условия за съхранение, които създава технологията за свежест BioFresh.