Bosch Banner
ПОВЕЧЕ Е ПО-ДОБРЕ
XXL и XL ХЛАДИЛНИЦИ ЗА ВГРАЖДАНЕ BOSCH
Голямо пространство и стилен дизайн.

Със своите изчистени линии и гладка интеграция в мебелите, XXL и XL хладилници с фризер за вграждане Bosch, са стилно допълнение към всяка кухня. Благодарение на по-голямото вътрешно пространство и усъвършенстваните функции, безпроблемно запазвате хранителните продукти свежи за по-дълго време.

Запазете храната свежа за по-дълго с VitaFresh

Запазете храната свежа за по-дълго с VitaFresh

Запазете храната свежа за по-дълго с VitaFresh Иновативната система за свежест VitaFresh XXL ви помага да се наслаждавате повече и да губите по-малко. Системата от чекмеджета с голяма вместимост VitaFresh XXL осигурява идеалната среда за съхранение на пресни продукти. Тя поддържа температура от 0°C в отделението за месо и риба и наред с това разполага с чекмедже с гъвкав контрол на средата, където плодовете и зеленчуците запазват естествените си витамини и минерали по-дълго.

Забравете за досадното размразяване с No Frost

Технологията No Frost поддържа постоянна циркулация на сух въздух равномерно във вътрешността на фризера. В резултат на това не се натрупва лед нито по задната стена, нито по чекмеджетата на вашия фризер. Новото LED осветление за фризер гарантира перфектното осветяване на всички чекмеджета, чак до последния ъгъл.

Забравете за досадното размразяване с No Frost
Равномерно разпределение на въздуха за по-дълготрайна свежест с Eco Air Flow

Равномерно разпределение на въздуха за по-дълготрайна свежест с Eco Air Flow

Съхраняването на нетрайни храни при различни температури може да повлияе както на вкуса, така и на срока на годност. Системата Eco Air Flow разпределя равномерно въздуха в целия интериор, като гарантира, че една и съща температура и влажност се осигурява навсякъде, за да поддържа храната ви винаги свежа и вкусна.

2 + 3 години допълнителна гаранция

2 + 3 години допълнителна гаранция

Бъдете спокойни, благодарение на допълнителната 3-годишна гаранция за хладилници, фризери и хладилници с фризери, закупени в периода 31.03 – 30.11.2023 г. За валидност на гаранцията е необходима регистрация на уреда в MyBosch, до 4 седмици от датата на покупка.

За устойчивост у дома: Ново срещу Старо

В периода от 31 март 2023 г. до 30 ноември 2023 г. можете да върнете за рециклиране свой стар, използван хладилник, фризер или хладилник с фризер, независимо от модела и марката. При закупуване на нов уред от същия вид с марка BOSCH, ще Ви бъде възстановена част от покупната му цена.

За устойчивост у дома: Ново срещу Старо

Списък с промоционални модели уреди Bosch и съответната им, подлежаща на възстановяване сума

МоделСерияВидКонструкцияСума за възстановяване в лв.
KGF56PIDPSER8Хладилник с фризерСвободностоящ100
KFF96PIEPSER8Хладилник с фризерСвободностоящ100
KIF86PFE0SER8Хладилник с фризерВграждане100
KIF81PFE0SER8ХладилникВграждане100
KIF51AFE0SER8ХладилникВграждане100
KUL15AFF0SER6Хладилник с фризерно отделениеВграждане100
KIL82AFF0SER6Хладилник с фризерно отделениеВграждане100
KGN86AIDRSER6Хладилник с фризерСвободностоящ100
KGN49LBCFSER6Хладилник с фризерСвободностоящ100
KGN49AICTSER6Хладилник с фризерСвободностоящ100