Facebook pixel
Gaggenau лого
Gaggenau виноохладители серия 400
Gaggenau виноохладители серия 200

Gaggenau виноохладители

Предпазете, покажете, подгответе

Вашето вино трябва да бъде съхранявано, защитено, изложено и приготвено за наслада. Това са конкурентните функции, които вашият виноохладител, сравняващ се с винарска изба, постига година след година с невъзмутима увереност. За сериозните почитатели виното е страст, граничеща с мания, равняваща се само на желанието за най-доброто съхранение.

Vario виноохладители серия 400
Vario виноохладители серия 400

Хладилна витрина за вино, която запазва вашите вина при прецизни температури, показва вашата колекция и повишава престижа на вашата кухня.

Виноохладители серия 200
Виноохладители серия 200

Вашата изключителна колекция от вина на правилното място. Виноохладителите от серия 200 са перфектната среда, която се слива перфектно с вашия интериорен дизайн.

Виноохладител за вграждане

Под вашия остров или работен плот можете елегантно да съхранявате до 34 бутилки, в две климатични зони, настроени на точна температура от 5°C до 20°C. Безкомпромисен във всичко, освен в размера, той предлага разтегателни тави за бутилки от бук и алуминий, филтър за въздух, UV защита, контрол на влажността, LED презентационно осветление и омекотено затваряне на вратата, за да не се нарушава седимента.

Виноохладител за вграждане