Facebook pixel
Gaggenau лого
Gaggenau съдомиялна серия 400
Gaggenau съдомиялна серия 200

Gaggenau съдомиялни

Почисти с внимание и интелект, разкрий с красота

Това са съдомиялни машини, които са загрижени за вашите съдове и стъклена посуда също като вас. Сериите 400 и 200 нежно, тихо, но ефективно почистват ценните ви съдове. Изберете от множество иновации, включително зеолитна технология за подобрено сушене, гладко движещи се релси и сгъваеми рафтове със силиконов връх, за предпазване на стъклената ви посуда. Помислете за допълнителна зона за почистване за обстойно, но нежно измиване на съдове или чаши. Изберете гъвкавата система от панти, която позволява поставянето на съдомиялната почти навсякъде. Всички съдомиялни машини предлагат Home Connect за отдалечен достъп и програми, които можете да персонализирате според уникалните изисквания на вашата посуда.

Съдомиялна серия 400
Съдомиялна серия 400

Подарете на вашите съдове нежна грижа, изключително почистване и уникално осветление. Ще имате осем програми с четири опции за избор, както и допълнителна зона за почистване, която прилага насочени струи вода директно в чашите ви. След завършване, натиснете, за да отворите вратата и намерете вашите елегантно осветени и перфектно чисти съдове.

Съдомиялна серия 200
Съдомиялна серия 200

Четирите съдомиялни машини от серия 200 предлагат светъл интериор, шест програми с различни настройки, включително регулация на времетраенето на програмата и шума. Различните модели предлагат опция за прожекция на оставащото време върху пода или новата елегантна странична информационна лента, която показва кога уредът работи, което е полезно, тъй като съдомиялните са почти безшумни.