Facebook pixel
Gaggenau лого
Gaggenau пералня и сушилня

Gaggenau пералня и кондензационна сушилня

Грижете се за дрехите си изключително

Пералнята Gaggenau и сушилнята с термопомпа са първият избор, когато става въпрос за идеално координирана система за пране. Те могат да се похвалят с просторни, добре осветени барабани и големи отвори, за да можете лесно да слагате и изкарвате дрехи. Пералнята предлага нова интелигентна система за дозиране, докато сушилнята разполага със самопочистващ се топлообменник, спестявайки ви усилия. И двете машини предлагат автоматични програми и комуникират помежду си. Сушилнята се настройва сама към правилната програма според пералнята ви. Погрижете се дрехите ви да изглеждат по най-добрия начин, без усилие.

Gaggenau пералня
Gaggenau пералня и сушилня
Пералня

Ниска консумация на вода и енергия, голям капацитет и изключително дълъг живот са само част от впечатляващите характеристики, които пералнята предлага на вашите дрехи. Просторното пространство осигурява до 10 кг пране, позволявайки ви да добавяте забравени дрехи по време на цикъла. Използва се подобрената интелигентна система за дозировка iDos за автоматичен контрол на потока на течен перилен препарат и омекотител. Системата Dynamic Wash подобрява производителността и съкращава времето за пране, докато програмите за премахване на петна и предотвратяване на гънки предоставят правилния избор за всяка нужда. Перфектно координирани визуално, пералнята комуникира с вашата термопомпена сушилня чрез Home Connect, осигурявайки лесен преход.

Сушилня с термопомпа

Функцията Smart Dry позволява на вашата сушилня с термопомпа да се програмира сама според текущото пране в пералнята. Можете безшумно да изсушите до 9 кг пране. Новата Steam програма бързо освежава леко износени и намачкани дрехи. Със самопочистващ се кондензатор, който се нуждае от много по-малко почистване и ви предупреждава, когато е необходимо, както и технология с термопомпа, това е идеалният спътник за вашата пералня.

Gaggenau пералня и сушилня
Gaggenau пералня