Facebook pixel
Gaggenau лого
Gaggenau котлон серия 400
Gaggenau котлон серия 200

Gaggenau котлони

Котлонът на готвача

Котлоните Gaggenau не просто изглеждат страхотно, те са вдъхновени от професионалната кухня. Серия 400 и серия 200 спазват принципа на Gaggenau за използване на изключителни материали, проектирани с проницателност и сглобени с умение от професионалисти. И двете предлагат модулна опция „Vario“, която ви позволява да създадете своя собствена работна станция по поръчка, включително специализирани уреди, позволяващи специфични техники за готвене. Разликата между двете серии всъщност е мащаб, естетика и контрол.

Двата дизайна, серии 400 и 200
Котлони серия 400
Котлони серия 400

Проектирани за просторна кухня, внушителен мащаб и впечатляваща работа, котлоните от серия 400 варират от 38 см до един метър. Добавете осветени контроли към вашия плот за готвене, посочете неръждаема или черна стомана, монтиран върху хоризонтална или вертикална повърхност. Гъвкавите опции Vario позволяват създаването на най-добрия плот за готвене по поръчка.

Котлони серия 200
Котлони серия 200

Котлоните от серия 200 предлагат тъмна естетика, концентрирана форма и изключителни възможности. От 28 см до 90 см ширина, контролите им са монтирани на повърхността на уредите. Те включват подвижни въртящи се подложки или черни осветени контроли за Vario, персонализирана, модулна опция.

Нищо освен точка, повърхност и управляващ бутон.

Essential Induction е иновация в най-чиста форма – плот за готвене и работен плот в едно. Нашата прочута технология и превъзходна производителност, сведени до нищо друго освен точка, повърхност, управляващ бутон. Неговата единична повърхност без бариери, рамки или празнини позволява безпроблемно интегриране във всяко жилищно пространство, предлагайки висококачествено готварско изживяване и максимална свобода за експериментиране.

Открийте повече за Essential Induction
Essential Induction котлони
Vario котлони

Настройте зоната си за готвене според идеалната ви кулинарна визия чрез безпроблемно обединяване на нашите модулни опции и вентилационни уреди. Създайте своя идеален плот за готвене, като изберете от Teppan Yaki, flex индукция, газ, грил и downdraft.

Серията Vario 400 се управлява от осветени въртящи се бутони, монтирани върху предната част на шкафа на кухненската мебел, докато котлоните от серия Vario 200 предлагат хармоничен дизайн в черно, с осветени циферблати за управление.

Вижте котлоните Vario от серия 400 Вижте котлоните Vario от серия 200
Индукция на цялата повърхност

Подравнен или повърхностен монтаж, с рамка или без, 80 или 90 см, пълно-повърхностната индукция няма зони, към които да се придържате. Поставете 5 или 6 различни по размер и форма тигана където поискате и изберете от 17 нива на мощност. Преместете тигана и плотът за готвене дори ще запомни съответната мощност и настройка на таймера. Използвайте интуитивния TFT дисплей, за да управлявате вашия съвместим аспиратор. Настройте уреда на професионална или динамична функция за готвене и просто преместете съдовете до предварително зададените високи, средни и ниски зони на плота, точно както професионалистите го правят.

Вижте уредите
Котлони с индукция на цялата повърхност
Flex индукционни котлони с вградена вентилация
Flex индукционни котлони с вградена вентилация

Елементът „flex“ ви позволява да разширите вашите зони за готвене, за да побират по-големи тигани, както и Teppan Yaki или грилов тиган. Задайте професионалната функция, за да движите вашия тиган до предварително зададените температурни зони на плота, без да се налага постоянно да настройвайте контролите. Аспираторите с Home Connect могат да бъдат управлявани от готварския плот ако изберете индукционни котлони с вградена вентилация.

Циферблатите за управление на серията 400 - 90 cm са от черна неръждаема стомана, осветени и разположени дискретно в предната част на кухненските чекмеджетата, докато Twist подложката от серията 200 - 80 cm може да се сваля за почистване или когато не се използва.

Вижте flex индукционните котлони от серия 400 Вижте flex индукционните котлони от серия 200
Газови котлони

За серия 400 мощността на пламъка е електронно разделена на 12 нива, за серия 200 има 9 механични нива за избор. И за двете всяка настройка на мощността е надеждно повторяема, ден след ден. Всички предлагат от бързо пържене и мощност за уок до нежно леко къкрене. В случай че пламъкът изгасне по някаква причина, той автоматично се запалва отново, а ако не успее, газта бива изключена.

Вижте газовите котлони от серия 400 Вижте газовите котлони от серия 200
Газови котлони от серия 400
Газови котлони от серия 200