Facebook pixel
Gaggenau лого
Gaggenau кафемашина серия 400
Gaggenau кафемашина серия 200

Gaggenau кафемашини

Въпрос на вкус

Сериите 400 и 200 на напълно автоматизираните еспресо машини ви позволяват да приготвяте кафе на професионално ниво във вашия дом. Можете да създавате уникални напитки, които да отговарят на индивидуалните предпочитания на гостите ви, мигновено и с минимални усилия, дори да контролирате машината ви от разстояние чрез Home Connect, за да ви чака прясно приготвено кафе. Избор на дизайн от серия 400 или серия 200 се съчетава перфектно със вашите фурни за вграждане осигурявайки безупречен външен вид.

Серия 400
Серия 400

Разположена елегантно, кафемашината идеално допълва фурните от серия 400 и чекмеджетата за кулинарно затопляне, в Gaggenau антрацит или стъкло с гръб от неръждаема стомана. Отворете вратата с докосване на TFT дисплея, за да смените резервоарите за кафе на зърна, мляко или вода.

Серия 200
Серия 200

Кафе машината за вграждане е без дръжки и предлага меко затваряне на вратата и идеално пасва на всяка от фурните или чекмеджетата от серия 200 в трите цвята.

Независимо дали приготвяте две напитки наведнъж или само една, приготвянето на вашето перфектно кафе става без усилие. Можете да приготвите всяка вариация на еспресо и напитки с мляко, както и класическа чаша кафе, топло мляко и топла вода за други напитки, като чай, като същевременно спестявате до осем от вашите персонализирани конфигурации в паметта.

Нивата на зърна и мляко се наблюдават и получавате предупреждение, ако няма достатъчно от някое от тях, така че никога няма да бъдете прекъсвани при приготвяне на напитка.

За почитателите на кафето тази машина е задължителна. При смяна на зърна, да речем от етиопския Сидамо до колумбийския Гейша, мелачката може да се самопочисти, за да гарантира, че няма остатъци от предишните зърна, които да се смесят с новите. Температурата на варене е постоянна и мигновена, а технологията за приготвяне гарантира, че пълният аромат бива освободен. Нивата на зърна и мляко също се наблюдават постоянно и получавате предупреждение, ако няма достатъчно от някое, така че никога няма да бъдете прекъсвани при приготвяне на напитка.

Вашият избор на кафе и кафемашина

Gaggenau кафемашина серия 400 отблизо
Gaggenau кафемашина серия 200 отблизо

Изберете серия 400 или серия 200, в зависимост от вашиите дизайнерски и цветови предпочитания.

Както серия 400, така и серия 200 ще ви позволят да усъвършенствате до 12 различни стила кафе чрез регулиране на степента на смилане, сила на кафето, температура на водата, количество и съотношение кафе към мляко. След това можете да запазите до осем такива настройки за в бъдеще.

Открийте напълно автоматизираните кафемашини Gaggenau серия 400 Открийте напълно автоматизираните кафемашини Gaggenau серия 200