Facebook pixel
Gaggenau лого
Gaggenau фурна серия 400
Gaggenau фурна серия 200
Gaggenau фурна EB 333

Gaggenau фурни

Фурни от серия 400 или 200? Въпрос на вкус.

Фурната Gaggenau, конвектоматът или фурната с микровълнова са стремеж за мнозина, обещание за гостите, призвание за частния готвач и твърдение за дизайнера. Вдъхновена от професионалната кухня, тя предлага значителен брой предимства, като например ръчна изработка от най-добрите материали, температура до 300ºC и прецизна сонда за измерване на температурата в сърцевината с точност до един градус. Нашите фурни впечатляват визуално и при употреба. Те съдържат нюанси, които се оценяват от готвача и се раждат от качество на ястията, които ще произведете.

Фурни серия 400
Фурни серия 400

Всяка от нашите фурни от серия 400 ще задоволи и най-взискателните готвачи, с изпъкващи професионални характеристики на всяка крачка. Изберете между изцяло стъклени врати с ширина 76 cm, с гръб от неръждаема стомана или 60 cm, които също се предлагат в Gaggenau Антрацит. Отличителните солидни въртящи се копчета от неръждаема стомана осигуряват интуитивен контрол над TFT дисплея. Докоснете екрана и вратата без дръжки, стоейки гордо на повърхността, спокойно се отваря до 180º. Множеството измерватели измерват температурата във вашето ястие с точност до един градус, автоматичните програми помагат на персоналния готвач, докато удобството на Home Connect ви дава контрол и наблюдение от разстояние.

Фурни серия 200
Фурни серия 200

Пасвайки перфектно на повърхността, фурните от серия 200 са по-тихо изявление на Gaggenau, но все пак обещание за кулинарен потенциал. Използвайки отличителните солидни контролни копчета от неръждаема стомана и TFT дисплей, вие контролирате до 13 метода на нагряване, до 300ºC и възможността за използване на камък за печене позволявайки ви да печете интензивно като в каменна пещ. Всеки от тях е с Home Connect активирано дистанционно управление и диагностика и се предлага в повечето уреди. Също така се предлагат дръжки, които да пасват на вашите хладилници и фризери от серия 200, както и три цвята: Gaggenau антрацит, металически и сребро.

Конвектомат
Конвектомати

Въвеждайки парата в личната кухня преди двадесет години, неспирно сме я усъвършенствали. Нашият най-нов, по-голям конвектомат помага на съвременния частен готвач чрез регулируеми автоматични програми, прецизен контрол на температурата и автоматизирана система за почистване. Бъдете вдъхновени да овладеете напълно силата на парата.

Комбинирани фурни с микровълнова

Чрез комбиниране на микровълнова печка, горещ въздух и грил на комбинирана фурна, можете да намалите времето за готвене до една трета. Съхранявайте до 50 рецепти и създайте последователности: размразете продукт с помощта на микровълнова, комбинирайте микровълнова и конвекция, за да готвите без загуба на сочност и накрая го запечете на грила.

Серия 400 се предлага и във версия с ширина 76 см, докато серия 200 позволява самостоятелна работа на микровълновата печка или грил.

Вижте комбинираните фурни с микровълнова от серия 400 Вижте комбинираните фурни с микровълнова и микровълновите фурни от серия 200
Комбинирана фурна с микровълнова серия 400
Комбинирана фурна с микровълнова серия 200
eb333 фурна
90 см EB 333

Това е кулинарна икона от повече от 30 години. Цялата предна част, всичките и 90см, е врата, с тежест 20кг, благодарение на петте слоя стъкло, поддържащи външната страна хладна, докато вътре са бушуващите 300ºC. Ръчно изработени от единичен лист от 3 mm неръждаема стомана, вратата е умело окачена за леко затвяряне и лесно отваряне, докато стъклото е внимателно формулирано да изолира без изкривяване на цветовете, което ви позволява да виждате точно как се готвят трите пилета на въртящия се шиш.

EB 333 е финалният стремеж на професионалния готвач. Нивото на майсторство, необходимо за направата му, е такова, че ежедневното производство рядко надвишава единици, нещо, което ще оцените като му се наслаждавате десетилетие след десетилетие.