Facebook pixel
Gaggenau лого
Gaggenau аспиратор серия 400
Gaggenau аспиратор серия 200

Gaggenau аспиратори

Освежете въздуха докато творите

Модерната кухня не е просто място за създаване на ястия, тя е също жилищно, развлекателно и семейно пространство. Като такова, добрата вентилацията става все по-важна. Дали нашите аспиратори изпъкват смело или тихо и с лекота пречистват въздуха, аспираторите от сериите 400 и 200 са жизненоважни за вашата кухня. Управлявани ръчно или автоматично, монтирани на тавана, на стената, в шкафовете, над островите или на готварския плот, всички са проектирани с цел дискретност и перфектен поток на въздуха.

Двата дизайна, серии 400 и 200
Аспиратори серия 400

Това е архитектура за въздух. Независимо дали ще е модулна таванна вентилация, островен аспиратор, монтиран на стена или на плот, или downdraft вентилация, серия 400 представлява върха на управление на чистия въздух.

Аспиратори серия 200

Предлагайки на личния готвач богат избор, серия 200 има по нещо за всяка кухня. От downdraft вентилация и вентилация за плот до модернистични, монтирани на стена или класически островни аспиратори, както и опции за таванни и невидими аспиратори, скрити в кухненските модули.

Вентилация за плот
Gaggenau аспиратори за плот

Изберете от двата аспиратора, които излизат от готварския плот. Опцията на серия 400 от неръждаема стомана предлага регулируемо осветление и е в размери 90 или 120 см. Серията 200 е 80 или 90 см прозрачно стъкло. Благодарение на Home Connect можете да контролирате аспиратор от серия 200 чрез съвместим плот за готвене и да променяте цвета на амбиантното осветление на прозрачното стъкло, което се издига нагоре.

Вижте вентилацията за плот от серия 400 Вижте вентилацията за плот от серия 200
Vario downdraft вентилация

Перфектно вписвайки се във вашата Vario конфигурация на котлони, downdraft вентилацията позволява премахването на пара, миризма и топлина при източника, без да пречи на готвача или гостите. Сериите 400 и 200 са с ширина 15 см, предлагат подходящи за съдомиялна машина филтри за мазнини и могат да бъдат настроени на автоматичен режим, позволявайки на техните сензори да определят необходимото ниво на мощност.

Вижте Vario downdraft вентилацията от серия 400 Вижте Vario downdraft вентилацията от серия 200
Vario downdraft вентилация
Flex индукционни котлони с вградена вентилация
Flex индукционни котлони с вградена вентилация

Комбинацията от котлони и вентилация позволява готвене с отворен план. Миризмите и парите се отстраняват при източника, без необходимост от големи аспиратори над главата, които пречат на забавлението и гледката. Серия 200 е широк 80 см, със сваляема Twist подложка за управление, докато серия 400 е 90 см, със осветени контроли, разположени на шкафа на кухненския модул.

Вижте flex индукционните котлони с вградена вентилация от серия 400 Вижте flex индукционните котлони с вградена вентилация от серия 200