Zero - ново попълнение в колекцията от интегрирани системи за готвене на Falmec


07 сеп 2023, 08:45
Zero - ново попълнение в колекцията от интегрирани системи за готвене на Falmec

Перфектно съчетание в един единствен уред - готварски плот с вграден аспиратор Falmec Zero.

Zeroe новото попълнение в колекцията от интегрирани системи за готвенена Falmec впечатлява с модерен и изящен дизайн. 

Липсата на релефи позволява на котлона с интегриран аспиратор да се слее перфектно с кухненския плот, което гарантирапо-лесно почистване, както и хармоничен и продължителен естетичен ефект.

Zeroе оборудван с четири зони за готвене с различни размери, които са адаптирани за различни видове тенджери и тигани, осигуряващи максимална гъвкавост в кухнята. В автоматичен режим скоростта на засмуквания въздух съответства на скоростта на замърсения въздушен поток, за да се гарантира винаги най-доброто съотношение между консумация и ефективност.

Технологичното оборудване на готварския плот е първокласно. Основните функции включват:

  • 4 зони за готвене 
  • 9 степени на мощност
  • High Power Boost.Тази полезна функция увеличава мощността на една готварска зона за свръхбързо нагряване, когато искате да сготвите нещо наистина бързо.
  • Автоматична функция Bridge.Вече не е нужно да ограничавате кулинарното си вдъхновение – функцията Bridge съчетава две зони за готвене в една, за да имате повече място и гъвкавост.
  • Автоматично разпознаване на съда. Ако тенджерите не са подходящи за готвене, всички функции на котлона се деактивират, за да се осигури максимална безопасност.
  • Индикатор за остатъчна топлина.  Ако повърхността на плота е все още гореща след готвене на дисплея ще се появи буквата H.
  • Автоматично изключване с таймер за всяка зона.Зададената зона за готвене се изключва автоматично след като зададеното време изтече.
  • Keep Warm. Лесно поддържате съдовете с постоянна топлина, за да сервирате вечерята на правилната температура.

Zeroе оборудван с мощен безчетков мотор, който е проектиран да минимизира шума и консумацията на енергия, като същевременно ефективно извлича парата и миризмите още при източника.

Ефективността на аспиратора се повишава допълнително, благодарение на специалния филтърCarbon.Zeo. Филтърът е съставен от естествени материали като активен въглен и зеолит.