Schock Cristadur® Green Line - устойчивите гранитни мивки


06 мар 2023, 09:51
Schock Cristadur® Green Line - устойчивите гранитни мивки

Нови модели и цветове от устойчивата серия Cristadur® Green Line

Повече цветове, повече функционалност, повече издръжливост - това е SCHOCK. Брандът разкрива нови моделии цветове от серията Cristadur® Green Line, продължавайки своята мисия за устойчивост, за да превърне кухненската мивка в атрактивен елемент от всяка кухня.


Произведени в хармония с природата, мивките от зелената линия са съставени от 99% естествени, възобновяеми или рециклирани суровини. Подобно на всички мивки Schock, моделите Cristadur® Green Line също съдържат 80% кварц. Особеното при тях е, че кварцовият пясък се комбинира с естествени цветни багрила и свързващи елементи като борови смоли и остатъци от преработката на зехтин.


Досега Cristadur® Green Line се предлагаше в цветовете: Day(бял), Night (черен) и Twilight(тъмно бежов) при моделите без отцедник Greenwich N-100Lи Greenwich N-100XL, както и при функционалните - Wembley D-100и Wembley D-100L.


Гранитна мивка Kirunaе новото попълнение в семейството на Schock. Тя е първата мивка, която ще се предлага във всичките 7 "зелени" цветове и в три размера(за база шкаф: 50, 60и 80 см.). Със своя елегантен дизайн и възможност за монтиране на мивката под плот, цветовите опции позволяват индивидуално акцентиране върху работното пространство.


*Към м. Януари 2024 г. на българския пазар се предлага единствено цвят Dusk. Очаквайте повече информация за цветовете Lavender, Muscari и Ivy в предстоящите месеци.


DUSK: НАСИТЕНО СИВО

Цвят, който се вписва в голямо разнообразие от цветови концепции и стилове на обзавеждане, например в скандинавски или индустриален стил, в комбинация с дърво или метал.



LAVENDER: СПОКОЕН ЦВЯТ ЗА ВЪЛНУВАЩИ АКЦЕНТИ

Цвят, който ни пренася сред лавандулови полета в омайна лятна утрин. Създава стилна комбинация със светло дърво, камък и ненатрапчиви цветове.



MUSCARI: ЦВЕТЪТ НА СРЕДИЗЕМНОМОРИЕТО

Синьото е цвят, който стимулира доброто настроение и носи положителна енергия. Идеален избор в съчетание както със светло, така и с тъмно дърво. 



IVY: В СИНХРОН С ПРИРОДАТА

Наситеното тъмнозелено напомня за гори и храсти. Точно както в природата, то създава спокойна и релаксираща атмосфера, освен това изглежда прекрасно в кухнята с горски нюанси, дърво или бяло



Продуктовото семейство на Kallioсъщо се увеличи с още един член. Новият Kallio M-100има „зелено сърце“ и е модерна интерпретация на класическата мивка. Kallio M-100 удовлетворява търсенето на модерния скандинавски стил и същевременно е отговор на желанието на клиента за съвременна модулна мивка от кварцов композит за основа 60 см. Коритото предлага много място за тенджери и тигани. Цялото семейство Kallio ще се предлага и в новия цвят Dusk.