Предимства на проточни бойлери Stiebel Eltron


15 мар 2023, 12:38
Предимства на проточни бойлери Stiebel Eltron

Защо да изберете проточен бойлер Stiebel Eltron?

Ако търсите бърз и икономичен начин да осигурите топла вода във Вашия дом, тогава решението е само едно - проточен бойлерStiebel Eltron! Немската компания е сред топ производителите на висок клас бойлери в Европа. Проточните бойлери сa все по-предпочитани в сравнение с обемните, тъй като предлагат множество предимства. 


Всички проточни бойлери може да разгледате на следния линк.


Известни още като бойлери без резервоар за съхранение, проточните бойлериса високоефективни “гейзери”, които доставят топла вода на мига. При тях водата се затопля, когато е необходимо, вместо да се нагрява и съхранява, за да се използва по-късно. 


Проточните бойлери имат много малък водосъдържател, затворен и работещ под налягане. Регулирането на температурата се извършва електронно. Потребителят предварително задава желаната температура и дебит на водата. 


ПРЕДИМСТВА: 


ВИСОКА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ


Проточните бойлери Stiebel Eltron загряват вода, само когато е необходимо, в рамките на няколко секунди. При тях няма загуби за поддържане на топла вода по време на съхранение както при обемните бойлери. Това пести енергия и намалява сметките Ви за електричество. Проточни бойлери Stiebel Eltron са оборудвани с функция за регулиране на температурата, която допринася за енергийната ефективност.





БЪРЗО ЗАГРЯВАНЕ


Сега си представете, че сте се събудили сутринта веднага щом алармата Ви звънне. Всичко върви по график, докато не влезете в банята и не установите, че няма топла вода. 5 минути по-късно водата е все още хладна и преди да се усетите, вече са изминали 20 минути в чакане за топла вода. За да избегнете подобна неприятна ситуация и да спестите ценно време, гамата проточни бойлери на Stiebel Eltronсе предлага с мощни нагревателни елементи, които загряват водата със светкавична скорост.


КОМПАКТЕН РАЗМЕР


Едно от най-големите предимства на проточните бойлери е, че те не изискват обемисти резервоари. Те са компактни и заемат съвсем малко място на стенатаили в кухненския шкаф под мивката. Освен това, проточни бойлери Stiebel Eltron са специално проектирани и с модерния си дизайн се вписват идеално във всяко жилищно пространство.



МНОГОТОЧКОВО ЗАХРАНВАНЕ


Трифазните проточни бойлериStiebel Eltron са подходящи за осигуряване на топла вода на няколко точки едновременно, като например 2 бани или баня и кухня. Те са оборудвани с нагревателен елемент с висока мощност, който осигурява топла вода с непрекъснат поток и постоянна температура.


Благодарение на иновативната технология и интелигентно управление, проточните бойлерина Stiebel Eltron могат да спестят до 30% от сметките за ток и вода. Доверете се на немския експерт по топла вода Stiebel Eltron и не се колебайте да потърсите професионален съветот специалистите във ВЕТО - Уреди за вграждане!