От въздух към вода: нови продуктови решения за кухнята от Falmec


27 фев 2023, 15:37
От въздух към вода:  нови продуктови решения за кухнята от Falmec

Мивки и смесители от колекция Water на италианската компания Falmec.

Точно както аспиратори Falmec, продуктите от колекция Water са създадени за употреба в кухнята - мивкии смесители, които се отличават с удобство, технология и дизайн.


Мивки


Мивките от колекцията Water на Falmec ca изработени от стомана AISI 304, която осигурява устойчивост и издръжливост на корозия. Благодарение на прецизния процес на заваряване, вътрешните стени на мивките са идеално гладки и дъното е с наклон, който позволява пълното оттичане на водата. Резултатът е безупречен като функционалност и съобразен със съвременните тенденции в дизайна.

Имената на продуктите от колекцията Water са вдъхновени от италианските езера: Como, Garda иIseo.Те могат да бъдат монтирани по три различни начина, за да отговарят на индивидуалните вкусове: равен, горен или долен монтаж.


Линията Comoе проектирана да се вписва безпроблемно в кухненските плотове. Изработени от AISI 304 с покритие Scotch Brite, мивките в тази колекция имат линейни форми, перфектно заварени ръбове и ъгли с радиус 12 мм. Балансираните пропорции са естетически изпитани, но и идеални за лесно почистване.


Como PVDе линия мивки със специално покритие, което е хипоалергенно, нетоксично и екологично чисто. Тънък слой метални частици покрива цялата повърхност на мивката и става неразделна част от нея. В сравнение с други химически покрития, PVD предлага наситени цветове, повишена издръжливост и по-голяма устойчивост на ежедневно използване. Топли и вечни тонове украсяват моделите Como 50 Goldи Como 50 Copper. Като алтернатива клиентите могат изберат изключително изчистения нюанс на мивката Como 50 Gunmetal.



Изчистените линии могат да се видят и в мивките от колекцията Garda, които имат специален клапан за автоматично оттичане отстрани и подсилен гръб. Те се предлагат в различни размери, за да се впишат идеално във всяка кухня.





Стоманата не е единственият първокласен материал, използван при избора на мивки. Линията Iseoе съставена от т.нар. Ceramix, който е смес от керамични наночастици и шест различни акрилни смоли. Този уникален материал създава гладка повърхност. Специалната му структура го прави изключително устойчив на абразия. Мивките Iseo се предлагат в матово бяло или матово черно, в три различни размера: 40 cm (Iseo 40), 50 cm (Iseo 50)и 70 cm (Iseo 70).



Смесители 


Кухненските смесители от колекцията Water се съчетават идеално с другите продукти на Falmec по отношение на цвят и на стил.


Pure Steelса смесители с непретенциозен високотехнологичен дизайн, произведени в напълно устойчив производствен цикъл. Изработени са изцяло от AISI 304 стомана, която предлага отлични хигиенични качества и отговаря на ежедневните потребности в кухнята. Освен хромирана стомана и матово черно покритие, в колекцията Treviима три допълнителни опции, които са перфектно допълнение за мивките Como PVD: злато, мед и бронз. Има избор между Trevi Round, Trevi Corner и Trevi Pro, който е вдъхновен от професионалните кухни и се предлага и с двойно матово черно/PVD покритие. Всички смесители от линията Treviсе предлагат с издърпващ се чучур, за да улесните измиването на мивката, храната, съдовете и приборите за хранене. Двата модела от колекция Iseoса с бяло или черно покритие, също като мивките от едноименната колекция. И накрая линията Easyможе да задоволи желанията на широк кръг потребители със своя изчистен дизайн.