Новата колекция Elements на Falmec


22 мар 2023, 09:53
Новата колекция Elements на Falmec

Повече от просто аспиратори.

Новата колекция Elements на Falmec променя стандартната концепция за аспираторв иновативна и многофункционална система, която е напълно интегрирана в кухнята. Elements предоставя нови технологични и дизайнерски решения, създадени да отговорят на всяко потребителско желание. Това е идеята зад ексклузивните модулни системи Monolith, Shelf и Air Wall: три нови продукта, чийто дизайн „скрива“ технологията в отделни елементи, които се интегрират идеално в различни идейни проекти. 


MONOLITH


Разположена върху работния плот, системата Monolith включва 90 см. засмукващ елемент и модули за съхранение на аксесоари с ширина 30, 60 и 90 см., които в зависимост от предпочитанията могат да бъдат поставени отдясно или отляво. Предната част от черно стъкло е монтирана в матова черна алуминиева рамка. 



Всмукателният модул на Monolith се отваря леко за достъп до управлението на функциите за аспириране и осветление. Monolith разполага с матова черна алуминиева рамка, която разполага с полиран стъклен фронт във вертикалната си част. Системата е оборудвана и с разсеяна светлина за примамлив ефект, като същевременно разпръсква приятен лъч светлина във вашата кухня.



SHELF


Shelf - абсорбаторили рафт? И двете!



Този “елемент” може да бъде допълнен от модули, за да се създаде универсална система за окачване на стената. Всмукателният модул от 120 см.може да бъде закрепен отдясно или отляво на други рафтове с ширина 60 и 90 см. Конструкцията е изработена от боядисана в черно стомана с черен сатениран алуминиев профил. Долната му страна е снабдена с вградена LED лента с динамична светлина, която осветява работния плот по цялата дължина на рафта.



AIR WALL


Air Wallеинтегриранатехнология за засмукване във вертикален панел от бяло закалено стъкло със задно осветяване. Следователно с Air wall е възможно да превърнете задната част на кухнятав многофункционална повърхност, която ефективно извежда дима и миризмите, като в същото време осветява работния плот с приятна светлина.



Панелът се предлага във версия 150 см., с децентрализирано засмукване отдясно или отляво, или 120 см. версия с централно засмукване, за да отговори на всички желания за монтаж и употреба. Моторът е проектиран да бъде малък по размер, но с висока ефективност.



Повече от просто аспиратори, многофункционалните модулни системи от колекция Elements на Falmec дават свобода на креативност и разкриват нови възможности за дизайн.


Очаквайте повече информация съвсем скоро.