KWC - висококачествени смесители за кухня и баня


06 юни 2023, 14:31
KWC - висококачествени смесители за кухня и баня

Швейцарският бранд предлага майсторска изработка, иновативни функции и елегантен дизайн.

Кухнята е сърцето на всеки дом. Това е мястото, където семействата създават съкровени спомени, където приятелите се събират и където кулинарните ентусиасти създават нови шедьоври. Добре проектираната и функционална кухня не само подобрява естетиката във вашия дом, но и издига вашето готварско изживяване на по-високо ниво. 



Швейцарският бранд KWCе световно признат като един от най-добрите производители на смесители за кухня и баня. Със своята майсторска изработка, иновативни функции и елегантен дизайн, смесителите KWC са създадени да подобрят начина Ви на живот. 


ИНОВАЦИИ




МОДЕЛИ



KWC ZOE touch light PRO

Съчетание от интелигентни функции със завладяваща игра на светлината и водата. Този смесител реагира интуитивно на Вашето докосване и е изключително лесен за програмиране, за да отговори на вашите лични предпочитания. Светлинният пръстен показва каква е температурата на водата във всеки един момент.




KWC KIO

Този смесител предлага възможност за използване на цифрово или ръчно управление и изтеглящ се чучур – минималистичен дизайн с максимална функционалност и перфектна ергономичност.



KWC SIN



KWC LUNA-E

Предлага се в класически хром, както и в черен мат.



KWC ONO Highflex



Пълната продуктова гама от смесители и аксесоари KWC може да разгледате тук.