Grohe - иновативните смесители за кухня


22 юли 2022, 07:43
Grohe - иновативните смесители за кухня

Кухненският смесител е фокусната точка на кухнята, използва се за всичко – от приготвяне на храна до измиване на хранителни продукти. 

Немската компания GROHE е водещ и доказал се с качеството си световен производител на иновативни водни продукти, част от които са и уникалните селекции от висококачествени смесители за кухни. 


GROHE потвърждават своя ангажимент към универсален дизайн, който предлага както естетическа, така и функционална стойност. Разнообразната гама от кухненски смесители GROHE, отговарят на нуждите на всеки, увеличавайки гъвкавостта и опциите за персонализиране за потребителя, като същевременно поддържа най-високите стандарти за дизайн и качество. 


Със своите инженерни и иновационни дейности, високи технологии, качество и устойчивост, GROHE илюстрират ангажимента на компанията да създава изключителни изживявания за потребителите. Продуктите на GROHE носят значката за качество „Произведено в Германия“, което в крайна сметка укрепва доверието на клиентите в марката.


ВЕТО е официален представител за България на GROHE - Kitchen Selection, които сега се предлагат с 5 години гаранция. Представяме на Вашето внимание иновативната колекция от кухненски смесители GROHE, моделите - Via Cosmo, Viamo, Vento Smart, Scala и Accent One, предназначени да отговорят на нуждите на всяко домакинство.


За Ваше удобство предлагаме работни указания и монтажна схема, които можете да изтеглите от страницата представяща конкретен модел. Виж повече >