Черни кухненски мивки и смесители


15 фев 2023, 12:18
Черни кухненски мивки и смесители

Мечтаете ли за дизайнерска кухня в черен цвят?

Черните мивки и смесители SCHOCK се вписват перфектно във всяка кухня. Ако не сте чак толкова смели, можете да поставите конкретни акценти и контрасти със смесителя и мивката в модерния цвят. Открийте с нас как черните мивки и смесители внасят вълнение в кухнята!



Ако мечтаете за монохромна дизайнерска кухня в черно, нямате предвид само черни шкафове, работни плотове и дръжки. Зоната около кухненската мивка също трябва да се слее безпроблемно с елегантния мрак. Ето защо ние се ангажирахме с желания цвят на тенденцията. Независимо дали кръгли, ъглови, със или без отцедник - разнообразието от форми на нашите черни мивки отговаря на всички предпочитания. И за да не стане черната кухня монотонна, предлагаме различни нюанси от любимия цвят: Nero, Puro, Onyx или Night.


Кои смесители се съчетават перфектно с кухнята в черен цвят?



Разгледайте всички смесители SCHOCK → ТУК



Открийте богатата гама отаксесоари за гранитни мивки → ТУК


Лесно ли се почистват черните гранитни мивки?



Черните мивки имат репутацията на трудни за почистване, особено ако живеете в район, където водата е с по-висока твърдост. Фината наноструктура на гранитни мивки SCHOCK, прави почистването изключително лесно, стига то да се извършва редовно (2 пъти в седмицата)! И ако кухненската работа остави малки следи, специалният продукт за грижа COLLO ще накара черната мивка отново да заблести като нова.


Доверете се на специалистите от ВЕТО - Уреди за вграждане за избора на мивка и уреди за Вашия дом! Посетете някои от нашите търговски обекти или се обадете за консултация по телефона!