Аспиратор Falmec Light Bronze


30 яну 2024, 14:00
Аспиратор Falmec Light Bronze

Нова версия на аспиратор Light.

Falmec представя нова версия на аспиратор Light - Light Bronze, който се характеризира с елегантен дизайн в топъл бронзов нюанс. Идеален за кухненски остров, новият модел остава окачен над плота, което позволява по-просторен и по-широк изглед. Нещо повече, този аспиратор работи чрез рециркулация, която не изисква допълнителна необходимост от монтаж на въздуховодни тръби.



Предлага се в размери 120 и 180 см, Light Bronze постига перфектен баланс между форма и функционалност. Light Bronze се отличава с два алуминиеви профила, в които се помещават два рафта от опушено стъкло и ултра компактно тяло за аспирация във височина, благодарение на технологията Multi-air, вече представена от Falmec с оригиналната версия на Light през 2021 г. Това иновативно решение разпределя всмукателната мощност между множество малки мотори с общ капацитет от 500 m3/h и е проектирано да осигури еднаква производителност в изключително малък обем. Аспираторът е рамкиран с два стъклени панела и два алуминиеви профила, в които са интегрирани LED светещи ленти.


Light Bronze е оборудван с електронен панел с три степени на мощност + Boost, дистанционно управление и опция Dialogue System, чрез която е възможно да се контролират различните функции на аспиратора директно от индукционния котлон.



И накрая, Light Bronze включва ефективен филтриращ модул, благодарение на комбинирания филтър с активен въглен и зеолит Carbon.Zeo, който се справя безкомпромисно в отстраняването на миризми и изпарения.