Какво е необходимо да знаем при избор на мивка


29 юли 2021, 14:03
Съвет при избор на мивка

Избора на мивка в кухнята е съчетание от дизайн и практичност!

Трябва да се обърне внимание на функционалност, отлична хигиена и лесна поддръжка- готова за всичко! Гранитните мивки SCHOCK са доказан стандарт,и съчетават в себе си модерен и стилен дизайн,в разнообразни модели от цветове и размери. Цветната мивка е ефективен стилистичен елемент, който ще подобри и придаде индивидуалност на всяка кухня.

Изключително здрави и устойчиви на замърсяване!

Избора на подходяща мивка за Вас, ще направите според нуждите и употребата й. Дали да бъде с отцедник, също така и размера и броя на коритото.

Всяко домакинство желае удобство и естетика, и нашите потребители са изключително доволни от високото качество и иновативност.

Марката поддържа висок стандарт и е дългогодишен производител, патентовал процеса на изработка на гранитните мивки. Друго ,с което може да се похвалим е постоянната инвестиция в технологии за гарантирана ефективност и опазване на околната среда. Продуктите съответстват на немските екологически норми и се произвеждат по европейският стандарт prohygienic21 – 99% защита от бактерии. CRISTALITE® е нашата класика и непрекъснато задава нови тенденции в съвременния кухненски пейзаж с много модерни цветови нюанси. Повърхностното покритие CRISTALITE® е леко грубо и каменисто на допир и напомня, че дори този модерен материал е направен от най-твърдата съставка на гранита-естествен кварцов пясък.

Премиум клас CRISTADUR на мивките SHOCK е единсвен и неповторим на здравина и гладкост.Дизайна им придава изтънченост и нежност с правилните си линии и наситени цветове.Многобройните първокласни функции, присъщи на CRISTADUR®, сега се присъединяват към нова иновация: Мивките CRISTADUR® Green Line са > 99% направени от естествени, възобновяеми или рециклирани суровини.

Разнообразие от функционални аксесоари, смесители и допълнения, които улесняват работата в кухнята.Широката гама смесители на SCHOCK с елегантни покрития и цветове са чудесно допълнение към гранитните мивки. Хит на пазара и предпочитани интериорни решения се очертават кранове и окомплектовки в цветове като Copper, White Gold, Gun Metal и други.