Разлика между материалите Cristadur® и Cristalite® при гранитни мивки Schock


29 фев 2024, 12:15
Разлика между материалите Cristadur® и Cristalite® при гранитни мивки Schock

Когато проектирате нова кухня, често възниква въпросът: коя мивка е по-добра - гранитната или металната? Разбира се, няма верен отговор, защото хората имат различни предпочитания и потребности. Ние обаче сме пристрастни към изобретателите на гранитната мивка - SCHOCK.


Гранитни мивки SCHOCK са произведени в Германия, при изключително строги стандарти за качество. Всяка мивка се състои от приблизително85% кварцов пясък и15% акрилни смоли. Акрилните смоли, за разлика от полиестерните, запазват своята структура и не се променят под влияние на външни фактори. Именно поради тази причина те са толкова издръжливи при шокова смяна на температуратаи оцветявания.


Какво прави материалът, от който са изработени гранитни мивки SCHOCK, толкова специален?


Копринено гладката повърхност Cristadur® и каменната повърхност Cristalite® се състоят от до 85% естествен кварцов пясък от Бавария и са разработени за изискванията на кухнята. Специалният материал прави мивките безопасни за храна и в същото време гарантира, че са особено лесни за почистване. Освен това мивките са удароустойчиви, топлоустойчиви и не позволяват образуването на петна от храни и течности. Ежедневният стрес ги подминава почти без следа.



Иновативният състав на материалите на гранитни мивки Cristalite® и Cristadur® позволява голямо разнообразие от красиви форми и атрактивни цветове.


Cristalite® - Класиката, която определя тенденциите

Леко грапавата и камениста повърхност на Cristalite® напомня за здравината на гранита. Всяка мивка е съставена от 75-80% фин кварцов пясък и 19-24% висококачествени акрилни смоли, които играят ролята на свързващо вещество.



Ако смятате, че гранитна мивка Cristalite® е по-скъпа от обикновена метална мивка, то ще трябва да ви разочароваме - цената на SCHOCK Cristalite е също толкова атрактивна, колкото и дизайнът ѝ.


Cristadur® - Премиум качество

Гранитните мивки от първокласния материал Cristadur® поставят изключително високи стандарти сред останалите производители. Те са ръчно изработени в Германия от естествен кварцов пясък, най-твърдият компонент на гранита, и имат най-добрите предпоставки за дълготрайна употреба в кухнята. Това се дължи на подобрена формула, която прави мивките ощепо-здрави, устойчиви на високи температури и петна. А уникалната им копринено гладка структура ги прави супер лесни за почистване.



Всички мивки от премиум материала Cristadur® се предлагат с 15 години гаранция, при регистрация на https://schock.bg/garancia/.


Ако търсите дълготрайна, устойчива мивка, която се вписва перфектно във вашата кухня, гранитна мивка SCHOCK е най-добрият избор.