Интелигентни решения - Модула 2


04 мар 2020, 15:27
Интегрирани системи за готвене от Falmec.

Интелегентни решения за вашата кухня.

Falmec проектира и разработи широка гама продукти, които комбинират в себе си системи за готвене и отвеждане на парите. Те са вдъхновени от концепцията за тотална ергономия, удобство, дизайн, минимализъм и най-висша форма на ефективност.

Чрез иновационната система DIALOGUE можете да контролирате различните функции на аспиратора направо от вградения Touch control на индукционния котлон на Falmec.

Гответе без шум и без миризми!

Работни решения за Вашата кухня.

Системата FLAP на Falmec е специално разработена, за да подобри аеродинамиката на входящия въздух, като увеличава скоростта на засмукване на парата и я дърпа надолу, а не нагоре, както е при традиционните аспиратори.

След като се затворят, клапите “изчезват”, като се превръщат в напълно равномерна и удобна работна повърхност. По този начин дискретно скриват функционалната част на аспиратора Falmec, като ви оставят да се насладите на прецизния дизайн и ергономия.

Интегрираните системи за готвене притежават максимална прецизност на температурния контрол и скоростта на готвене и могат да паснат дори и на малка кухня, като по този начин задоволяват вкуса и на най-взискателните домакини.

Благодарение на интегрираните системи за готвене на Falmec никога не е било по-лесно да постигате впечатляващи резултати в кухнята за нула време.

Falmec- Вдъхновени от живота!

Видео: https://youtu.be/kq8G7udC4cU

Абсорбатори и аспиратори Falmec - Качеството на живот. Във всеки аспект.

Повече за интегрираните системи MODULA на Falmec можете да откриете тук