Facebook pixel

Най-важното при избор на хладилник Bosch


02 авг 2022, 07:59
Най-важното при избор на хладилник Bosch

Хладилникът - най-важният сред домакинските електроуреди във всеки дом.

Основните функции на хладилника са да съхранява продуктите свежи за по-дълго време, както и да е достатъчно голям, за да побира всичко, което искате. 


Размери и полезен обем


Търсите повече пространство за голямото си семейство или оптимално решение за двама души? От Bosch са помислили за всичко като предоставят избор между различни широчини: 

  • Стандартен 60 см. - първокласен избор всеки път;
  • XXL (70 см.) - за още повече и още по-добри решения за съхранение на храната;
  • Side by side - за лесен достъп едновременно до пресните и замразените продукти.


No Frost


Едно от най-досадните задължения за всяка домакиня е размразяването на фризера. Технологията No frost равномерно циркулира сух въздух, за да предотврати образуването на лед. 


Повече свежест с VitaFresh


756,617,847 тона… Толкова храна сме изхвърлили глобално досега през 2022 г. И тези цифри не спират да се увеличават с всяка изминала секунда. 

Хранителните отпадъци са проблем в световен мащаб. Над 800 милиона души страдат от глад и недохранване. Всички тези хора могат да бъдат нахранени с по-малко от една четвърт от храната, която се изхвърля.

Има няколко малки стъпки, които всеки може да предприеме към по-устойчив начин на живот, за да намали разхищението на храна. Първата и най-важна от тях е решението към осъзнато действие. 

Начинът, по който съхранявате хранителните продукти има пряко значение към свежестта и вкусът им. Искате да увеличите трайността на плодовете и зеленчуците, месото и рибата? В този случай номер едно, на което можем да разчитаме, е нашият хладилник.

Различните продукти обаче имат различни изисквания за съхранение. Плодовете и зеленчуците се нуждаят от по-ниска температура и по-висока влажност, докато месото и рибата от около 0° по Целзий. Системата за свежест VitaFresh на Bosch осигурява перфектната среда за съхранение на хранителните продукти, за да се радвате на свежестта им още по-дълго. 


Повече гъвкавост с FlexInterior


Добрата организация в хладилника дава възможност да използвате оптимално обема на уреда, с който разполагате. Системата FlexInterior позволява да регулирате рафтовете и полиците на вратата на хладилника според вашите желания и потребности. По този начин можете да направите място за съхранение на всичко - големи тенджери, обемисти кутии за съхранение на храна или цяла диня. 


2 + 3 години допълнителна гаранция


Бъдете спокойни благодарение на удължената гаранция 2 + 3 години. При закупуване на хладилници, фризери, комбинирани уреди за вграждане и свободностоящи с марка Bosch, закупени в периода 01.05.2022 г. – 31.10.2022 г. Пълните условия може да разгледате тук.


CashBack премия


Още един подарък от Bosch в допълнение: CashBack премия.

За повече кулинарни вдъхновения. За да заредите хладилника с още повече пресни плодове, зеленчуци, месо и риба.