Тук във „ВETO“ ООД всяка година израстваме и надграждаме знанията и уменията си в областта на обзавеждането на кухненски помещения. На пазара сме от 1996г. като търговските ни обекти в град Варна са два, един в Бургас и новооткрит в Пловдив. Като хора с професионален опит и дългогодишен стаж, целим да помагаме на нашите клиенти да направят точният и подходящ избор за нова кухня. 


   Ние сме коректен търговец и в наше лице имате специалисти, готови да се съобразят с всяко желание и да насочат всеки избор към точното обзавеждане за мечтаната кухнята. Предлаганите от нас висококачествени уреди от световни марки, като BOSCH, SIEMENS, GORENJE, LIEBHERR, TEKA, Hotpoint Ariston помагат дори да надскочим очакванията ви. Следваме най-новите тенденции в областта на кухненският интериор и това ни дава стимул да се развиваме. Едно от доказателствата за това е факта, че сме официален вносител на немските гранитни мивки “SCHOCK”. Това е наше постижение от 2013 година насам. 


   Развитието в производството на уреди за дома се усъвършенства с всеки изминал ден. Това как изглеждат и какво могат да правят ги прави все по-удобни и лесни за ползване. Начинът на живот утре, ще е различен от този днес. Във „ВЕТО“ ООД знаем, че бъдещето, а дори и утрешният ден, могат да бъдат подобрени, благодарение на постоянното израстване в сферата на технологиите. Чрез нас, последните подобрения в световните кухненски тенденции могат да влязат и във вашият дом. Стремим се към съвършената комбинация от похвати в производството и визия. Тук сме, за да обединим всичко това с вашите идеи и да създадем мечтаната кухня, която е в крак с иновациите в кухненското обзавеждане – от функционалност до дизайн.

Безплатна доставка

над 50лв

Гарантирано връщане на парите

Сигурни онлайн плащания

This content comes from a hidden element on this page.

The inline option preserves bound JavaScript events and changes, and it puts the content back where it came from when it is closed.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new Colorbox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content